U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 

 Wie zijn we

Mijn naam is Ruud van der Breggen en ik ben oprichter van Bouwadvies Van der Breggen. Vele bouwprojecten zoals kantoren, scholen, commercieel vastgoed, zwembaden, schadegevallen, woningbouw en verbouw van diverse gebouwen, heb ik begeleid van ontwerp tot uitvoeringsfase. De afgelopen 25 jaar heb ik een ruime ervaring in zowel civieltechnisch als bouwkundig constructie advies opgebouwd tijdens mijn loopbaan binnen landelijk opererende adviesbureaus zoals Royal Haskoning DHV (voorheen DHV), Articon van NS, en Bartels Ingenieursbureau. Naast ontwerpende functies zoals constructeur, projectleider heb ik vanaf 2004 tot januari 2015 de functie van vestigingsdirecteur vervuld bij Bartels ingenieursbureau in Veenendaal, waarin ik leiding heb gegeven aan een team van ongeveer 25 medewerkers.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door klantgericht praktisch uitvoerbaar advies voor zowel de opdrachtgever als de uitvoerende ondernemingen. Daarbij is het belangrijk om vooraf goed te weten wat de wens van de klant is. Voor een persoonlijk gesprek kunt u altijd telefonisch contact met mij opnemen. 

Ik hoop u van dienst te kunnen zijn, op korte termijn of in de toekomst.